Shopping Cart

Förskoleförvaring

Vi har  förvaringsserierna "Mora" och "Stig". Med Stig bygger du i föränderliga former och nya rum växer fram. Stig är inspirerad av liv och natur, miljömärkt av både Svanen och Möbelfakta.

Mer information
Sortera efter

Förskoleförvaring

För ordning och reda överallt. 
"Mora" förvaringsserie är en av våra mest omfattande möbelserier. Serien sträcker sig från bokhyllor, hurtsar och vitrinskåp till klädskåp, lärarfack och materialskåp. Tack vare optimerade valmöjligheter kan du passa in Mora nästan överallt i förskoleverksamheten. Designen är diskret med maximal fokus på funktionalitet. Godkänd enligt Möbelfakta.

Vi har även förvaringsserien "Stig". Med denna förvaringsserie bygger du i föränderliga former och nya rum växer fram. "Stig" är mångsidig, växlar mellan trä och textil, mjuka sittplatser och smart förvaring. Vandra längs stigen, utforska rummen i rummet, slå dig ner med vännerna och läs en bok i stillheten.

En förvaringsserie av modulära möbler som kan förenas i oändlig form. Skapa din egen stig och låt den växa med tid och rum. Stig är inspirerad av liv och natur, miljömärkt av både Svanen och Möbelfakta. 

Kontakta gärna våra erfarna och innovativa medarbetare för rådgivning. 

Läs mer Läs mindre