Shopping Cart

Kontorsmöbler

Välj kontorsinredning från oss och skapa en hållbar arbetsvardag. Kontorsmöbler som uppfyller era behov samt kännetecknar er verksamhets identitet. Därför erbjuder vi ett konkurrenskraftigt sortiment anpassat för arbetsplatser.

Se vår digitala katalog här!

Mer information

Välj en produktkategori

Kontorsmöbler och inredning för en hållbar arbetsvardag

Kontorsmöbler som uppfyller de flestas behov samt kännetecknar er verksamhets identitet.

Vårt kontorsmöbelsortiment består av en bred produktflora som bidrar till en hållbar arbetsvardag. För att säkerställa hållbarheten tas både kvaliten, miljön och den sociala dimentionen i beaktning. Det innebär att vi ställer höga krav på oss själva och våra partners. Vilket resulterar i att stora delar av vårt sortiment är certifierade enligt bland annat:

Svanenmärkta möbler uppfyller miljökrav på råvaror som trä, metall, stoppning och plast. Det ställs även tuffa krav på kemikalier som används i tillverkningen av möbeln. Svanenmärkta möbler håller hög kvalitet och är testade med avseende på hållbarhet. De tillhör de minst miljöbelastande på marknaden.

Möbelfakta är en kravpaketering för möbler som ska vara till hjälp oavsett om du är producent, upphandlare, återförsäljare eller konsument. Kraven bygger på tre delar: kvalitet, miljö och socialt ansvar.

Vi tillgodoser ert behov av hållbara ergonomiska kontorsmöbler så som; höj och sänkbara bord, konferensbord och stolar, kontorsstolar, ergonomiprodukter, förvaringsmöbler, skåp, bokhyllor och all annan inredning till kontor, mötesrum, lounge och kantin.

Vi arbetar systematiskt för att konternueligt minimera våran miljöpåverkan vid transporter av produkter. Det berör områden som: val av transportmedel, val av drivmedel, ruttoptimering, maximera fyllnadsgraden och sparsam körning. 

Vi kan även hjälpa dig med specifika önskemål, vår personal har lång erfarenhet. Tveka inte att kontakta oss via mejl, telefon eller chatt om du har frågor.

Läs mer Läs mindre