Shopping Cart

Tranås Skolmöbler

Tranås Skolmöbler

Där kunskapen sitter i väggarna

Tranås skolmöblers historia börjar i skolans värld redan 1896. Kunskapen finns i skolans väggar och sitter i dess möbler, djupt in i träets ådringar och stålets legeringar. Med åren har Tranås skolmöbler fått en patina av liv och lärande. Fintonen och strukturen i produkterna består.

Tranås skolmöbler präglas av möbler som genererar lärande, sprungna ur genuint hantverk. Möbler med hög kvalitet och lång livslängd. Möbler som barn, ungdomar och vuxna kan trivas i - och utvecklas med. Ergonomin är central och i över hundra år har svenska skolor möblerats med Tranås skolmöbler. De flesta av oss har någon gång vägt på våra stolar, klottrat på insidan av våra bänklock eller vässat pennan vid någon av våra katedrar.

 

Se alla produkter

Upptäck några av våra mest populära produktserier nedan
Tranås Skolmöbler
Sara sittmodul

Med Sara-serien kan elever ha det gott tillsammans och känna sig riktigt fria på raster och håltimmar. Trevlig och tålig för att passa korridoren och samlingsrummet. Flexibel och byggbar för att även platsa som scen i klassrummet.

Formgivare: Louise Hederström

Läs mer om Sara
Tranås Skolmöbler
Atlas elevmöbler

Atlas-serien, för aktivt lärande och nyfikna barn bärs av det starka arv som finns i Tranås Skolmöbler. Stöpt i modern form med lekfullt uttryck. Möblerna i serien Atlas kan kombineras och anpassas för många olika miljöer. Certifierad av Möbelfakta.

Formgivare: Pierre Sindre & Patrik Bengtsson

Läs mer om Atlas
Tranås Skolmöbler
Add stolar och bord

Add-serien är formgiven av Fredrik Mattson för Tranås Skolmöbler. En möbelserie som tål att användas mycket och ofta. Enheterna i serien Add har ett modernt uttryck och inger ett lugn i en annars livfull skolmiljö.

Läs mer om Add

Här finner du svar på vanliga frågor för arkitekter

1. Var hittar jag dokument och filer att ladda ner?

Alla filer du behöver finns att hitta på produktsidan för en produkt. Under 'Nedladdningar' hittar du produktblad, CAD-filer, BIM-objekt med mera. Tveka inte att kontakta oss om du saknar någon information.

2. Materialprover

Om du vill beställa materialprover så gör du det enklast via vårt kontaktformulär längst ner på sidan.

3. Våra showroom

Boka gärna ett besök i våra showroom med någon av våra säljare, då kan vi berätta mer våra produkter och hitta lösningar för just er. Vi finns i Stockholm, Malmö och i Tranås.

Stockholm
Hesselmans Torg 5, 131 54 Nacka

Malmö
Firmavägen 6, 213 76 Malmö

Tranås
Hörngatan 5, 573 42 Tranås

4. Föreskrivande texter

Om ni behöver hjälp med föreskrivande texter för våra produkter så kan ni kontakta oss så att ni inte missar någon viktig detalj. Vi kan även ge tips som förenklar valen! Ring oss på 0140-77 14 00 eller använd kontaktformuläret längst ner på sidan.

Kontakta oss genom detta formulär, så återkommer vi så snart vi kan.
Kontaktformulär
Tack för ditt förfrågan, vi svarar snart!
Hoppsan - ett fel uppstod. Försök igen