Shopping Cart

Tillsatsbord

Tillsatsbord, sidobord eller avlastningsbord har alla liknande funktion, nämligen att göra din arbetsyta så stor som du önskar. Det finns möjlighet att utvidga skrivbord i "alla" riktningar med e ...
Mer information
Sortera efter

Tillsatsbord

Tillsatsbord, sidobord eller avlastningsbord har alla liknande funktion, nämligen att göra din arbetsyta så stor som du önskar.

Traditionellt används begreppet avlastningsbord för bord som används vid matservering som avställningsyta osv. Men vår erfarenhet säger att de flesta som har ett skrivbord använder begreppet för extra bordsyta som kan behövas utöver den givna skrivbordsytan. Dessa sidobord går att kombineras med ditt skrivbord.

Med utgångspunkt, ett standard hörnskrivbord så finns möjlighet att utvidga detta i "alla" riktningar med ett sidobord. De är framförallt framtagna för att kunna kopplas ihop med ett skrivbord, men om du önskar att ha sidobordet fristående finns det extra ben att köpa till.

Vi har ett stort utbud av avlastningsbord i många olika färger och kvalitet. Bland annat levererar vi Profi sidobord i björk, bok och vitt laminat, vi har även ett stort utbud av DNA serien med laminerade bordsskivor i antracitgrå, ljusgrå eller vit.

Vi kan självklart även hjälpa dig med specialbeställningar eller specifika önskemål, våra inredare och ergonomispecialister har lång erfarenhet. Tveka inte att kontakta oss via mejl, telefon eller chatt, för hjälp med ditt projekt, eller om du har specifika frågor om en produkt.

Läs mer Läs mindre