Shopping Cart

Lek och vila

Med enkla medel kan du skapa en kreativ plats där barnen får en chans att utforska och utvecklas. Vi har möbler i föränderliga former där nya rum växer fram för både lek och vila. 

Mer information
Sortera efter
 1. Mobil hylla Ida i björkfanér
 2. Mobil hylla Emil i björkfanér
 3. Bokvagn Kloker i vit laminat
  Tranås Skolmöbler Bokvagn Kloker i vit laminat
 4. Klädvagn Prosit i vit laminat
 5. Läktare Edvin
  Form o Miljö Läktare Edvin
 6. Torkvagn Toker i vit laminat
  Tranås Skolmöbler Torkvagn Toker i vit laminat
 7. Backvagn Blyger i vit laminat
 8. Madrasskåp Slumra i vit laminat
 9. Vilmadrass Viken, vikbar

Lek och vila

Varför är lek och vila viktig för barn?
Leken är helt avgörande för ett barns utveckling. Det är genom att leka som barn tar sig an världen och gör den begriplig, det är det lilla barnets främsta språk. Det är genom leken som vi vuxna kan lära oss att förstå barnens tankar och känslor.

Kroppen är utformad för att växla mellan energiförbrukning och återhämtning därav är det viktigt att skapa de förutsättningar för barnen som kan ge dem möjligheter till både lek och vila.

Miljön måste anpassas för att utstå hårt slitage men även för att vara en plats där kreativitet och lek står i centrum.

Med enkla medel kan du skapa en kreativ plats där barnen får en chans att utforska och utvecklas. Vi har möbler i föränderliga former där nya rum växer fram för både lek och vila. Mjuka möbler och textilier som skapar trygga platser och krypin.

Tack vare att vi besitter många års branscherfarenhet kan vi hjälpa dig att skapa en riktigt bra lösning. Kontakta gärna våra erfarna och innovativa medarbetare för rådgivning.

Läs mer Läs mindre