Shopping Cart

Skolskåp

Vi har skolskåp för en smartare skoldag - för elever, skolpersonal och för dig som ska inreda nya miljöer. Trångt om plats, hårt slitage och flera olika behov som ska tillfredställas. Skolmilj ...
Mer information
Modell
Antal dörrar i höjd
Dörrtyp
Sortera efter

Skolskåp 

I skolan skiftar skåp ofta användare då elever byter årskurs. De utsätts för slitage av ytterkläder och mängder av böcker och andra saker som ska förvaras. Skolskåpen / elevskåpen måste klara påfrestningar som dessa och därför är samtliga hyllplan och bokfack svetsade i stommen. Självklart finns flera varianter av låsanordning såsom lås med nyckel, klinka eller kodlås, och möjlighet att numrera skåpen med bricka eller dekal.

Trångt om plats, hårt slitage och flera olika behov som ska tillfredställas. Skolmiljön ställer verkligen höga krav på smarta lösningar. Vi har alla typer av skåp som en skola kan tänkas behöva. Våra skolskåp har därför designats för att utnyttja begränsade ytor maximalt, tåla tuffare tag och finnas i flera modeller och storlekar. Dessutom är de utformade så att städningen kan ske så smidigt som möjligt. De är helt enkelt designade för en smartare skoldag - för elever, skolpersonal och för dig som ska inreda nya miljöer.