Shopping Cart

Sonesson Inredningar

Sonesson Inredningar

Förvaring med oanade lösningar

Läs mer

Sonesson Inredningar är ett ledande varumärke inom förvaringsskåp och har funnits sedan 1909. I mer än 100 år har skolor, idrottsanläggningar och andra offentliga miljöer utrustats med Sonessons skåp. Skåp som öppnats och stängts fler gånger än vad någon ens orkar att räkna. Hela produktsortimentet tillverkas i högkvalitativa material och med tidlös hållbar design. Ett sortiment som kan anpassas efter behov och för varje miljö där de ska leva vidare. Sonesson inredningar präglas av innovativ design kombinerat med den senaste tekniken.

 

Se alla produkter

Anpassade skåp för verksamheten
Sonesson
Klädskåp

Kläskåpen från Sonesson har oslagbar kvalitet och passar alla miljöer. Gemensamt för alla skåpsmodeller är den stabila, helsvetsade stålstommen. Därefter väljer du själv dörrtyp, färg, lås, rakt eller sluttande tak.

Läs mer om våra klädskåp
Sonesson
Skolskåp

Trångt om plats, hårt slitage och flera olika behov som ska tillfredställas. Skolmiljön ställer verkligen krav på smarta lösningar. Sonessons skolskåp / elevskåp har därför designats för att utnyttja begränsade ytor maximalt, tåla tuffare tag och finnas i flera modeller och storlekar.

Läs mer om våra skolskåp

Här finner du svar på vanliga frågor för arkitekter

1. Var hittar jag dokument och filer att ladda ner?

Alla filer du behöver finns att hitta på produktsidan för en produkt. Under 'Nedladdningar' hittar du produktblad, CAD-filer, BIM-objekt med mera. Tveka inte att kontakta oss om du saknar någon information.

2. Materialprover

Om du vill beställa materialprover så gör du det enklast via vårt kontaktformulär längst ner på sidan.

3. Våra showroom

Boka gärna ett besök i våra showroom med någon av våra säljare, då kan vi berätta mer våra produkter och hitta lösningar för just er. Vi finns i Stockholm, Malmö och i Tranås.

Stockholm
Hesselmans Torg 5, 131 54 Nacka

Malmö
Firmavägen 6, 213 76 Malmö

Tranås
Hörngatan 5, 573 42 Tranås

4. Föreskrivande texter

Om ni behöver hjälp med föreskrivande texter för våra produkter så kan ni kontakta oss så att ni inte missar någon viktig detalj. Vi kan även ge tips som förenklar valen! Ring oss på 0140-77 14 00 eller använd kontaktformuläret längst ner på sidan.

Kontakta oss genom detta formulär, så återkommer vi så snart vi kan.
Kontaktformulär
Tack för ditt förfrågan, vi svarar snart!
Hoppsan - ett fel uppstod. Försök igen