Shopping Cart

Lager och industri

Här hittar du produkter avsedda att skapa förutsättningar till förbättrad ergonomi och arbetsmiljö inom lager- och industriarbetsplatser. Det handlar exempelvis om höj- och sänkbara bord specifikt anpassade för industrimiljö.

Se vår digitala katalog här!

Mer information

Välj en produktkategori

Lager och industri

Här hittar du produkter avsedda att skapa förutsättningar till förbättrad ergonomi och arbetsmiljö inom lager och industri -arbetsplatser. Det handlar t.ex. om höj- och sänkbara bord specifikt anpassade för lager- och industrimiljö. Hållbarhet genom god ergonomi är idag en hygienfaktor för en sund arbetsplats. 

Genom en god ergonomi skapas det vinster både för den enskilda individen och för arbetsgivaren. För den enskilda individen ger korrekt ergonomi ett ökat välbefinnande och för arbetsgivaren ger det en produktivare personal.

Vår lager och verkstadsinredning är funktionell. Den ger möjlighet till flexibla lagerplatser i olika storlekar och för olika vikter. Oavsett om du har ett litet förrådsutrymme eller ett stort lager att inreda, så har vi de rätta lösningarna.

Läs mer Läs mindre

Vi hjälper dig med ditt projekt, från ide till verklighet. Ställ din fråga här!
Kontaktformulär
Tack för ditt förfrågan, vi svarar snart!
Hoppsan - ett fel uppstod. Försök igen