Shopping Cart

GBP

GBP

Ergonomisk och säker arbetsplats

Läs mer

GBP är ett av Skandinaviens ledande produktvarumärken för ergonomiska arbetsplatser inom industri, verkstad, lager och packning. GBPs breda sortiment är framtaget utifrån gedigen erfarenhet och kunskap om arbetsplatsutrustning. Utrustning som förenklar personalens vardag på såväl små lager och verkstäder som stora industrier. GBPs produkter gör din arbetsplats ergonomisk och effektiv genom skräddarsydda arbetsstationer med smarta tillbehör, anpassningsbara stolar, lyftpelare, lagerinredning och mycket mer.

 

Se alla produkter

Läs mer om GBPs kvalitetsprodukter
GBP
Arbetsbord

GBP har höj- och sänkbara arbetsbord och fasta arbetsbänkar som passar optimalt i en verkstad eller på en industriarbetsplats. Våra bord hjäler dig att hålla ordning på alla verktyg och är av hög kvalitet och för olika behov, som lätt monteringsarbete, lite tyngre verkstadsarbete och packningarbete.

Läs mer
GBP
Packbord

Kompletta packbord för små eller stora packeteringsbehov. GBP har ett brett sortiment av packbord i olika storlekar. Bordsstativ med manuell eller motoriserad höjdjustering i en mängd bredder och djup, som tillsammans med vårt stora tillbehörssortiment ger dig ett flexibelt system som passar de flesta behov.

Läs mer

Här finner du svar på vanliga frågor för arkitekter

1. Var hittar jag dokument och filer att ladda ner?

Alla filer du behöver finns att hitta på produktsidan för en produkt. Under 'Nedladdningar' hittar du produktblad, CAD-filer, BIM-objekt med mera. Tveka inte att kontakta oss om du saknar någon information.

2. Materialprover

Om du vill beställa materialprover så gör du det enklast via vårt kontaktformulär längst ner på sidan.

3. Våra showroom

Boka gärna ett besök i våra showroom med någon av våra säljare, då kan vi berätta mer våra produkter och hitta lösningar för just er. Vi finns i Stockholm, Malmö och i Tranås.

Stockholm
Hesselmans Torg 5, 131 54 Nacka

Malmö
Firmavägen 6, 213 76 Malmö

Tranås
Hörngatan 5, 573 42 Tranås

4. Föreskrivande texter

Om ni behöver hjälp med föreskrivande texter för våra produkter så kan ni kontakta oss så att ni inte missar någon viktig detalj. Vi kan även ge tips som förenklar valen! Ring oss på 0140-77 14 00 eller använd kontaktformuläret längst ner på sidan.

Kontakta oss genom detta formulär, så återkommer vi så snart vi kan.
Kontaktformulär
Tack för ditt förfrågan, vi svarar snart!
Hoppsan - ett fel uppstod. Försök igen