Utvecklande vardagsmiljö för stora och små

Scroll down for more

Alltid här för dig

Vi är din nyckelleverantör och samarbetspartner som verkar för hållbara, trivsamma och lönsamma arbetsvardagar. Förutom ett gediget sortiment och en portfölj av eftertraktade varumärken, får du alltid omtanke, passion och engagemang när du väljer oss. Vi tar ansvar för tillverkningen, ända ner på detaljnivå, och vi jobbar aktivt för att våra produkter ska certifieras enligt bland annat Svanen, Giftfri Förskola och Möbelfakta. Och allt vi tar från naturen ska vi använda uthålligt, återvinna eller omhänderta med minsta möjliga resursförbrukning.

Se våra produkter på varumärkenas egna webbplatser

Skolor kan ibland vara onödigt stela. Visst, återhållsamma miljöer behövs, men kontrasten är lika viktig. Vi finns för att utmana mossiga traditioner och göra lärandet lite roligare, mjukare och skönare. Genom färg, form och finurlighet skapar vi lekfulla och stimulerande utrymmen som får elever och pedagoger att trivas och utvecklas tillsammans. Och det har vi gjort i mer än 25 år.
Förutom smart design, är våra produkter ett resultat av sekellång utveckling och industriell arbetsplatserfarenhet. Vår historia började 1905, och idag är vi ett fundament i skapandet av ergonomiska arbetsplatser inom industri, lager och verkstad. Då som nu, finns vi här för att ge dig en lättare vardag.
Sarpsborg Metall levererar garderobs- och förvaringslösningar till olika typer av branscher och har gjort det sedan 1946. Genom egen design och produktion erbjuder Sarpsborg metall ett varierat och flexibelt produktsortiment med smarta detaljer och användarvänliga lösningar.
Det är snart 30 år sedan vi bestämde oss för att göra skillnad där vi kan. Sedan dess har vi blivit något av en ambassadör för hållbara arbetsvardagar. Med fullt fokus på ergonomi, rörelse och återhämtning har vi utvecklat produkter och utökat vårt sortiment för att skapa variation på arbetsplatser runt hela landet.
Vi är med från början. När förskolebarnet lär sig bokstavera sitt namn och ljuda en mening. När förstaklassaren läser sitt första kapitel och lär sig ettans multiplikationstabell. När studenten skriver sin sista tenta och får sina slutbetyg. Vi finns i uppehållsrum, klassrum och lärarrum. Det har vi gjort sedan vår historia tog sin början 1896.
I över ett sekel har vi tillverkat förvaringsskåp av högkvalitativt material genom tidlös och innovativ design. Med åren har vi bevisat vår förståelse för hur människor vill att förvaringsskåp ska se ut och fungera, och just därför har vi varit en självklarhet där skåpen ska stå, sedan 1892.