Shopping Cart

Form o Miljö

Form o Miljö

Inredning och pedagogik i samspel

Läs mer

Form o Miljö är ett etablerat varumärke i skolans värld. I över 25 år har Form o Miljös produkter tillhandahållit marknaden ett brett sortiment av flexibla helhetskoncept och inredningslösningar. Form o Miljö möter skolans behov av lekfulla och stimulerande allutrymmen. Även dess kringmiljöer som skapar gemenskap och välbefinnande för elevers och pedagogers bästa. Möbler framtagna med omtanke för människa och miljö i en tidlös design.

 

Se alla produkter

Lär känna våra mest populära produktserier från Form o Miljö
Form o Miljö
Stig förvaringsserie

Stig är mångsidig, växlar mellan trä och textil, mjuka sittplatser och smart förvaring. Vandra längs stigen, utforska rummen i rummet, slå dig ner med vännerna och läs en bok i stillheten. Stig är inspirerad av liv och natur, miljömärkt av både Svanen och Möbelfakta. Serien passar alla typer av verksamheter och alla typer av rum.

Läs mer om Stig
Form o Miljö
ADDE kapprumsinredning

Flexibelt kapprumssystem för kläd- och skoförvaring. Addesystemet består av många delar som du kan kombinera till funktionell klädförvaring helt anpassat till din verksamhet.

Läs mer om Adde

Här finner du svar på vanliga frågor för arkitekter

1. Var hittar jag dokument och filer att ladda ner?

Alla filer du behöver finns att hitta på produktsidan för en produkt. Under 'Nedladdningar' hittar du produktblad, CAD-filer, BIM-objekt med mera. Tveka inte att kontakta oss om du saknar någon information.

2. Materialprover

Om du vill beställa materialprover så gör du det enklast via vårt kontaktformulär längst ner på sidan.

3. Våra showroom

Boka gärna ett besök i våra showroom med någon av våra säljare, då kan vi berätta mer våra produkter och hitta lösningar för just er. Vi finns i Stockholm, Malmö och i Tranås.

Stockholm
Hesselmans Torg 5, 131 54 Nacka

Malmö
Firmavägen 6, 213 76 Malmö

Tranås
Hörngatan 5, 573 42 Tranås

4. Föreskrivande texter

Om ni behöver hjälp med föreskrivande texter för våra produkter så kan ni kontakta oss så att ni inte missar någon viktig detalj. Vi kan även ge tips som förenklar valen! Ring oss på 0140-77 14 00 eller använd kontaktformuläret längst ner på sidan.

Kontakta oss genom detta formulär, så återkommer vi så snart vi kan.
Kontaktformulär
Tack för ditt förfrågan, vi svarar snart!
Hoppsan - ett fel uppstod. Försök igen